fredag 8. april 2016

Jeg ønsker meg vår, men april gir meg både vinter og vår !!!






Ja...da er det helg igjen, og godt er det!
Og etter en snørik og kald tid, så er det godt å merke at våren igjen har makta og lar de nye, grønne gresstråene få kjenne litt av de livgivende solstrålene.

Fuglene synger så vakkert og lokker til seg maker, snøsmeltinga gir store og brusende elever, og både hvitveis og hestehov har tittet litt frem lang veikantene....i tillegg så har forkjølelsen kommet som en uønsket gjest inne i knotten på 3 av familien Mo sine medlemmer !! Dette er vel også et vårtegn, men ikkje et kjærkomment et !!!

Og  mens jeg fortsatt har hatt på meg den gode Devolden for ikkje å få "trekk" på meg,
så har "argaste guten, Knut`n" fått nyte solstråler og gode opplevelse på Mallorca i lag med noen andre få utvalgte fra 3M. !! Ja, det er han så vel unt, men ...,
det hadde ikkje vært meg imot å vært der :)

Seiltur, bilcross, middager.....og litt til !!

Men vi som jobber i Fylket får ikkje slike goder, nei....et krus med arbeidsplassens logo, eller en krydderblanding fra Oliver`s er mer i deres stil !! Jaja...har alltid lært at det er tanken som teller...!!! Sånn er det med den saken :)
Ellers så venter jeg i spenning på lamminga, men ingenting ser ut til å være på gang ennå. Men jeg tenker no at for hver dag som går, så kommer våren nærmer, og dei små får det lysere og varmere på sine første levedager. Det gir en god start på livet.
I morgen den 9.april, fyller vårt eget "lille vårlam" 23 år. Gullgutten, solstrålen og flinke Mathias vår. 
Mathias, født på en strålende kald og solrik Langfredag.....en liten kar som sjarmerte alle med sine morsomme kommentarer og sitt godige vesen !! Lykken er at jeg har fått tilbrakt masse tid med våre gutter, siden jeg har vært i den heldige posisjonen at jeg ikke har trengt å jobbet i full jobb før gutta nesten var voksne...i alle fall konfirmert !!


Mathias har alltid vært en solstråle og et muntrasjonsråd uten like.
Han er som sin pappa, ultrasosial !!
Og til tross for sin unge alder, så har han allerede et enormt stort nettverk. Det blir jammen spennende å se hva han kommer til å jobbe med til høsten, når 3 år på Markedshøyskolen i Oslo er over.
Flinke Mathias...studier, flere jobber  og i tillegg fotballdommer ! Vi er så glad i deg at....og ikkje minst stolte av deg :)

Men her hjemme går nå ho gamle mor på litt kveldsturer, og nyter vårtegnene. Et alderdomstegn, når krokus og perleblomster gir deg en tåre i øyenkroken !! Men pyttsann !!

Kanskje en av de vakreste løkblomstene jeg vet om.

Jeg tenkte en kveld i 20.30 tida, når jeg ruslet meg en kveldstur, at alle burde ta seg en tur ut en fin vårkveld....ikke for nødvendigvis å trimme, men bare for å nyte solnedgangen, fuglesangen og årstida.
Jeg føler at jeg stresser meg gjennom dagene med jobb, studier, husarbeid og andre ting som stjeler min energi, men for å få litt påfyll så hjelper det meg veldig å gå meg en tur!!
Kanskje en tur opp til dyra på gården...noe jeg fikk gjort flere ganger forrige helg, eller kanskje bare i trimløypa eller rundt Lillevannet !
Ja...kondisen er dårlig, så jeg burde gått i motbakker, men alle monner drar, og for å sitere min gode venninne Elisabeth: " motbakker" møter jeg jammen nok av på enkelte dager "!
Ja, så sant , så sant...men jammen har jeg nokken fine, absolutt overkommelige "oppoverbakker" òg ! Men disse positive "oppoverbakkene" kan være umerkelig korte...like korte som det tar å drikke opp en perfekt kopp de, eller se en Fossekall i elva nedenfor huset vår, eller kanskje lese en koselig tekstmelding fra en god venn.....
Det er gode hverdagsoppoverbakker :)

Men i dag skal jeg tillate meg å være sofagris !! 
Dagen startet i 05.tida.....da var søvnstøvet oppbrukt, så etter å ha prøvd å ligge bare på lading ei stund, så ga jeg opp ! Dusj, påkledning, frokost med en god tekopp og Sunnmørspostens nyheter var gjort unna før kl 08.00 !! Jaja, godt det er fredag..da er det bare til å kveile seg i sofakroken !
Sydenfareren har landet trygt på Vigra og også fått vært borte på fotballbana og gjort seg opp en status ! Så da er vel han klar for Stresslessen og fjernkontrollen resten av kvelden !!
Får sette mobilen på vekking så jeg våkner og får sett Graham Norton i 23.30 tida
....om jeg klarer å løfte på øyenlokkene !!!

Bilderesultat for vekkerklokke

God fredagskveld og nyt våren ....!