lørdag 20. oktober 2012

Alderdomstegn kommer springende etter meg...og innhenter meg raskt!!!

Da fikk jeg denne uken enda en bekreftelse på at jeg begynner å bli SKIKKELIG gammel!!!
Det hjelper ikke at jeg digger David Guetta sin kule musikk og svinger motorsaga som en ungdom, når jeg får svart på kvitt at jeg no må begynne med PROGRESSIVE briller!!!! :(


Progressive briller...korsen skal e venne meg til ditta??
For et par år siden så måtte jeg innse at dinna lille skrifta i avisene var utrolig lita...ja faktisk altfor lita..iallefall på nært hold!!
Siden jeg alltid har vært laaangsynt, utrolig nok så langsynt at jeg kunne sitte på Sukkertoppen og lese navnet på Hurtigruta som kom til Ålesund...så visste jeg jo at lesebrillene mine burde være flittig i bruk, istedenfor å slappe av i brillehuset........men no altså progressive briller...ja, det var et nederlag.

Så da er statusen min altså slik:
Jeg er fortsatt mellom 40 og 50, sideflesket har satt seg skikkelig godt fast, håret er fargeløst,
mine 2 fordeler som i sin tid så vidt fylte en A-skål, har nå fått en del flere bokstaver av alfabetet i skålen, selv om jeg heldigvis fortsatt er et stykke unna Æ, Ø, Å!!!


Ingenting å si på selvbildet!

Under en samtale med noen gode venner rundt lunsjbordet i dag, kom samtalen inn på temaet:
å bli eldre!!
Min kjære mann fortalte da om noen gode ideer som kanskje kunne gi et "løft" i kampen mot tyngdekraften....som litt dobbeltsidig tape fra 3M som brukes i møbelindustrien.....
altså ekstra sterk, eller kanskje nokken biter med borrelås???

I mitt stille sinn, så mintes jeg at jeg hadde hørt at hos mannfolka vokser nesen, ørene og skinnet rundt de edle klinkekulene hele livet.
Så da kjære venn, har vi kanskje nok skinn til å trekke om en hel 3-seter når du blir like gammel som meg!!!
Det kunne jo vært et lite stikk i sida til gutta som fortsatt tror at dei uproblematisk kommer inn i konfirmasjonsdressen!! :) Ja, ikke det at min kjære tror det, altså...

Men sa jeg noe høyt?? Nei da...holdt klokelig munn så han ikkje skulle få ideen om å bytte meg ut med ei snerten veldreid ei på noen av 20!!

Så jeg må vel si at jeg er glad for å ha blitt så gammel at jeg kan glede meg over de små gleder i livet... som høstens vakre farger, god og gjerne kortreist mat( les sau og ikke minst epler fra eget tre!!), middagslur og aggresive BRILLER for å lese bedre!!!
MEN du vet selvfølgelig at du er kommet over 20 års alderen, når du tar lett til tårene når Downton Abbey blir for rørende, stretch i dongeribuksene er et must og følger ekstra ivrig med på Trinny og Suzanna sine hete tips om hvordan holde magen(e) inne med "hold in-all over"!!!

Uansett status,  jeg velger å  heve meg over at håret gråner, at jeg har blitt formann i de midjeløses forening og at dei progressive brillene gir meg følelsen av å være ufrivillig på fylla....kan jo nesten ikke si "gratis fylle" heller, siden dei kosta meg en lita formue!!!

Tida før og etter.. i ordets rette forstand!


Og sånn går nu dagan..............................