fredag 15. februar 2013

En av mine lidenskaper....


Hva var vel livet uten deg.....!!!! Og for at ingen skal misforstå,så mener jeg MELKESJOKOLADE !
Jeg har hatt noen pyton dager på jobb og i tillegg til dundrende hodeverk og veldig stiv stressnakke...så da er det ekstra deilig å sette seg i sofaen og finne frem Pc`n og vite at det er FERIE og FREDAG !
Da jeg kjørte hjem fra tannlegen i dag...hadde null hull og omtrent betalte drinks av glede til tannlegen, så skulle jeg bare innom Europris å kjøpe nokken fuglefrø,
men der så jeg plakaten! 5 sjokolader for 99,99!!! Er det mulig å ikkje la seg friste?????  NEI!!
Siden jeg nå har vinterferie, så skal jeg prøve å slappe av, ladde batteriene og gjøre noe som gjør meg GLAD !!! Sjokolade gjør meg glad, kanskje fordi jeg spiser det ganske sjeldent...og det man liker ,men får sjelden,... gir meg  en god følelse...
som for eksempel:

potetball.... ekstra god når min mor lager den....

en Kaffilaffi som er varm nok, ikkje for sterk og med litt Irish essens i.....

en overraskende oppmuntringshilsen fra en veldig god kollega......

et innslag på Norge Rundt om motorsagsamlere...

eller et godt tilbud på verdens beste sjokolade!

Så da trekker jeg pusten, finner frem  og ikler meg den turkise kosedressen med sauer på, fyrer i peisen, spiser sjokolade, blogger og  kjenner roen endelig senker seg ....og driter i jobb, kalorier, midjemål og at min dårlige samvittighet tilsier at jeg burde ha tatt fredagsvasken!
Men heldigvis så lider jeg hverken av astma eller støvallergi, jeg dropper å ta på meg dei "aggresive" brillene for da ser jeg ikkje så godt støvet og for å være på den sikre siden så kjøpte jeg kosedressen min et nummer større enn strengt tatt nødvendig, slik at strikken skulle føles litt slakk! Nå er det kos i heimen...og det er DEILIG !!!!

Ditte e stoffet på kosedressen min......
 Det er jo fredda`n............................ :)