fredag 28. september 2012

En "fargerik" høstdag!

 
Man må jo bli imponert over naturens vakre fargepalett om høsten! Måtte ta meg en rusletur i skogen , da jeg skulle opp på gården til dyra! Fargene, de gode luktene og for ikke å snakke om de gode blåbærene som fortsatt klamrer seg fast til lyngen.....og gir meg siste rest av sommersmak !
Oppe på gården var det helt stille...ingen sauer og ingen katt! Jeg koblet ut strømgjerdet og ropte på de....og da kom lille Gjøa i full fart fra den nederste teigen og bak henne hele åsgårdsreia! En pose med godbiter ble fisket opp fra sekken og gitt til de vakre 4-beinte !  Men det var jo bare som en forrett...2 fulle poser med brødbiter som Storbonden hadde skåret opp forsvant i raskt tempo! Så var det selvfølgelig nytrukket fiskefilet til Tiger`n !



Og her ser dere verdens beste venner...og lille Gjøa er altså helt til høyre i bildene!! Hun hadde en knallgod en i dag..... hun skulle jo selvfølgelig koses med...masse... så jeg satte meg på huk og da la hun seg like godt ned på gresset , la hodet i fanget mitt...varmet snuten og lukket øynene!!! Hun er som en hund...kosehund!
Nesten sånn at hun kan snakke, lager koselyder og bræker etter meg når jeg går! Lille, rare gledesspreder!
Håper Storbonden ikke sender henne til "de evige jaktmarker" ved neste utvelgelse til slakteriet! Kanskje han kan bestikkes...en kasse vin på trammen...som en overraskelse, altså??? Kanskje det går???


Lillegullet får kos og nyter det!