lørdag 13. oktober 2012

Høstferie på en fredens plett på jord, nemlig Rammen!

Dette er Rammen, min kjære bror og svigerinne sitt feriested, som de så generøst "deler" med resten av familien. Dette er et fredfullt sted hvor en virkelig kan få laddet batteriene.
Så jeg har hatt noen flotte dager der i vakre høstfarger og koset meg ilag med mine foreldre og min bror m/familie!!
Fargene i naturen var utrolig flotte, og temperaturen var like ved null...stjernehimmelen klarere enn noen gang og baccalaoen til min bror, aldeles nydelig!!! Dette kan vel godt kalles "det gode liv!!"
På stabburet ble 2 saltede lammelår og 2 lammesider hengt opp til tørk...gleder meg til jul, for da er de ferdige og har blitt hjemmelaget fenalår og pinnekjøtt! Stor stas, synes no jeg da!!!
 
Første rast like ved Bjorli
Kaffi og sjokolade..




Klar for julemat.......







På stabbursloftet på Rammen laget Per Harald en kasse til å henge opp kjøttet mitt i, så da har skrottene blitt omgjort til både fårerull, pinnekjøtt og forhåpentlig fenalår! Er igrunnen veldig fornøyd med resultatene så langt!!!


Rammen-bonden på trammen til stabburet!

Niese Julie og nevø Marcus... og Birk...

3 blad Pettersen


 Utsikten fra ved-huset og over til "kongsgården"... det nærmeste jeg noen gang kommer en
 Melkesjokoladereklame i natura!



 

Vakre , gamle bygninger..





Årets siste bonderose med litt frost på bladene!


Etter noen fine dager , så fortsatte turen østover for en rask handletur i Harryland.  Vendte snuten på bilen hjemover allerde torsdag morgen. 70 mil i ett strekk er litt i overkant av hva jeg egentlig liker å kjøre, men alt går bare en legger godviljen til!!! Strålende høstvær, tørre veger, lite trafikk og god bil hjelper jo på!!!