søndag 7. juli 2013

Rammen......... heldige meg som får være der!

Sommerdager på Rammen....det gjør noe med deg! Her trenger du ikkje gjøre noe annet enn å være til!!


Sommerblomster som er malerisk fine mot taket til fjøset!


Inngangen til Rammen,,,,med stabburet i front!


Da har gutta og jeg hatt oss en liten østlandstur !! Kjørte ned mandag og hjem i dag....og da ble det tur både til Rælingen hos min bror, Ikea, Fredrikstad å besøkte en tante, en kusine og en liten tur på gravstedet for å stelle på mormor og morfar sitt gravsted!!
Kafebesøk på Mormors i Gamlebyen, en overnatting på Hvaler...Turbo harryhandlig i Sverige, middagsbesøk hos familie på Nesbru og så til Rammen i lag med min bror og svigerinne !!! Altså helt typisk meg...få med seg mest mulig på få dager! Men da er godt å vite at jeg skulle ha nokken fine dager på småbruket til min bror og svigerinne på veg hjem igjen!
Rammen...dette stedet som får en til å senke skuldrene,
puste rolig, se på dei "nære" ting!


Ballblom i blomsterenga  med det flotte stabburet i bakgrunnen.


Det er få plasser som gir meg denne roen og følelsen av å ikke skulle prestere noe, men kun være tilstede og nyte gleden av stedet, naturen og familien!


Solide murer på bygningene!


Min svigerinne dekket et nydelig sommerbord!

Med eneste soldag på turen, så ble det grilling og sommerbord på platten i kveldingen! Første skikkelige sommerdag med gode, gammeldagse sommerenger med blomster i alle regnbuers farger! Vakkert!
Sommerengens vakre juveler!

Når bonden legger ut høyet til tørking, så vet vi at regnet ikkje er meldt det neste døgnet. Med "Freia.gården" i bakgrunnen.

Siden det var en sånn nydelig kveld, så tok Edvard og onkel Per seg en fisketur for å se om dei kunne få lurt en ørret eller 2 på kroken!! Og jammen ble det ikkje fangst!

Edvard og onkel Per har fått 2 flotte ørreter! Sommerminner!

380 g 0g 860 g...fin steikefisk!
Min store opplevelse var at jeg klappet kyrne som gikk på beite i enga ved siden av bruket. Jeg er egentlig redd kyr, men hadde ei grind i mellom oss og da turte jeg og klappe dem. Den eine kua var så nyskjerrig og selskapssyk at det var bare gøy!! Var skikkelig stolt av meg sjøl.


Nyskjerrige kyr!

Fine kua...og så snill!
Så da var turen over, og jeg er tilbake i Spjelkavika  med gode sommerminner i bagasjen!