torsdag 25. juli 2013

Regnværsdag på ferie...går det an da???

Joda...vi fikk bevist i dag at det virkelig kan være grått og trist vær her i USA en sommerdag!
Våknet til REGN og SKODDE!!!!!

Den fine solplassen sett ifra 27 etg. gjennom skodda!!!


Og i dag skulle det sendes opp fyrverkeri...trokje det blir nokke av!

Og hjemme var det strålende sol...ja forresten det var bare bra, for det trengte sunnmøringene nå!!
Vel unt!!!
Men da bare måtte vi finne på nokke...og da blei det merkelig nok shopping og nokke godt å spise!!!

Donuts...nok med en...iallefall om gangen.! :)


Kaffilaffi.....ikkje så god som på Lyspunktet, men den gikk nå ned!
Korsen skal ditte gå!! Må bare på trimturer på Emblemsfjellet hver dag i heile høst om e skal kunne forbrenne dinne ferieturen her!!! Eller kanskje må e satse på trimturer hver dag heilt til neste sommerferie!!! Joda...en surra svinesteik blir ikkje magrere for at en strammer strikken mer...et sted må det jo tyte ut!!! Har gitt opp å bli lengre...nei, her må det harde tak til når jeg kommer hjem!!

Puma joggesko...eller tursko.....!!!
Jaja...kjøpte meg dei fine joggeskoene i dag... så da blir det lett å ta seg en tur...det var nemlig refleks på dem, og da kan jeg bruke de når høstmørket senker seg også!!

Bedre meldinger til i morra, heldigvis!! Lommeboka blir så slank i slikt vær...ja ikkje det at den reagerer på fuktigheten altså ...for det er EKTE skinn, men innholdet forsvinner fortere!! Dissa forbaska dollarane altså!!! Kunne ikkje dem vært waterproof da?

Amerikatur, både med opplevelser fra storbylivet og fra landsbygda!

Amerikatur....for heile familien i lag! Det er veldig kjekt at guttane vil være med oss gamlingene på ferie fortsatt!!! Men kem hadde sagt nei til en gratis ferie sponset av mamsen og papsen???

Så første uke skulle vi tilbringe i New York!! Veeeeeldig varmt, veeeeldig mye folk, veeeeldig mye å se og veeeeldig gøy å oppleve!


Familiebilde fra Central Park
 Det ble dei obligatoriske turiststedene som Central Park, Times Square,
båttur til Frihetsgudinnen, Rockefeller center, Ground Zero,
Empire state Building, Little Italy, Brooklyn Brigdes........ja og så litt shopping da!! Det blir tunge kofferter hjem! Vi har heldigvis med den digitale vekten så vi får fordelt "godene" på kofferter og bager, og slipper overvekt!!

Vi er litt late i varmen....

Gutta på Times Square...



Var usikker på om vi kom oss ut til Frihetsgudinnen, så vi testet denne varianten først!
Over alt var det kø og millioner av asiater som smilte, knipset bilder og føk forbi oss!! Komisk!

Slitne etter å ha stått nesten 2 timer i kø i 35 graders varme,  for å komme oss på båttur!

Knut og Gudinna!

En opplevelse å se NY fra sjøen!
Vi var også på nattkino på Times Square. ...  dei andre sa at det var en veldig bra film...jeg sovnet!!!! Er ikke vant til å være på kino til kl 01.30 på natta...da bruker nemlig jeg å innta grunnstillingen på 2-seteren når det er filmkveld i heimen og da kan jeg sovne når jeg må!!

På Rockefeller senteret



Gutta på Broa....
Men jeg var og så Phantom of the Opera på Broadway på dagtid og det var FANTASTISK!!!!! En opplevelse for meg og der også...nesten bare asiater!!!! De knipset bilder til stor forargelse for vaktene og nynnet med på sangene!!!!

Peter Jøback var operafantomet....fantastisk!
Det toppet seg for gutta da de fikk gått på Justin Timberlake & Jay Z på Yankee Stadium!!Vi dro dit tidlig på dagen og fikk hentet bilettene..... og huff for et strøk!!!! Nifst mye "skumle typer". Kom i snakk med ei på toget som bodde der og, som advarte oss...sa hold på vesker og alt dere eier...dere ser ut som skikkelige turister og kan lett bli lurt trill rundt!!! Takk for den, men da ble jo jeg litt "skjelven" ! Pysa Mo !
Pusta letta ut når gutta på natta kom hjem fra konserten,  like hele!!!! Jeg var ikke mye trøtt da, nei....men faren demmes sov som en stein! Er det ikkje typisk???

Gutta foran Stadion!!
Men så ble det ut fra NY og retning landsbygda!! Knut hentet bil på Manhattan 41 street, kjørte derfra via 23 street hvor vi ventet, og ut mot Conneticut og Mystic!! Ja, den kjøreturen hadde ikkje e tatt, nei!!! Kaos!!
Men vi kom oss til hotellet og det var flott...reine landsbyen...fullt av GODT voksne amerikanere med diamantringer og silikon både her og der!!!joda....og der kom jeg i Cubusbadedrakta mi!! Jaja,,ingen som kjente meg , heldigvis! En strandtur blei det og...og der var det bilutstilling!!! Hurra,,midt i blinken for meg!
Harry-dama!!!

Corvette fra 1963...like gammel som meg, men mye blankere i lakken og nok mer pussa på!!!

En Ford fra 1949...


Enorme bølger på stranda ved Rhode Island
Så her er vi fortsatt...på et annet flott hotell "på landet"!
I morgen blir det avslapping ved poolen! Så blir det 2 dager på et hotell litt nærmere flyplassen i NY og så hjem!!! 
Phu,  slitsomt med ferie, men jammen kjekt og!!!!!!!!